Ποιοι είμαστε

Μάθετε για εμάς

Στην ακαδημία μας αγαπάμε και σεβόμαστε τους τετράποδους φίλους μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή προηγμένης και εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε όλες τις ράτσες σκύλων, βοηθώντας τους να αναπτύξουν το μέγιστο δυνατόν δυναμικό τους.

Η Ακαδημία βρίσκεται στην Κόρινθο και διαθέτει ένα έμπειρο και φιλικό προσωπικό, που αγαπά τα ζώα και κατανοεί τις ανάγκες τους. Ο εκπαιδευτής, Βασίλης Λυμπερόπουλος έχει μακρά εμπειρία στην εκπαίδευση σκύλων και χρησιμοποιεί αποτελεσματικές και θετικές μεθόδους για να ενισχύσει τις ικανότητες των σκύλων σας και να εδραιώσουν τη σχέση σας μαζί τους.

Ανεξαρτήτως της ηλικίας, της ράτσας ή της συμπεριφοράς του σκύλου σας, στόχος μας είναι να του προσφέρουμε μια θετική και ενδυναμωτική εκπαιδευτική εμπειρία. Από τη βασική υπακοή μέχρι την προχωρημένη εκπαίδευση και τις εξειδικευμένες δραστηριότητες, έχουμε προγράμματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σκύλου σας.

Εδώ στην Ακαδημία Σκύλων, προσφέρουμε επίσης κοινωνικοποίηση και παιχνίδι με άλλα ζώα, καθώς και προγράμματα περιπάτων για να διασφαλίσουμε ότι οι σκύλοι σας αναπτύσσουν ένα ισορροπημένο και υγιές σώμα και πνεύμα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ένας καλά εκπαιδευμένος σκύλος είναι ένας ευτυχισμένος σκύλος και ένα μέλος της οικογένειας που απολαμβάνεται πραγματικά. Είτε θέλετε να εκπαιδεύσετε το νεαρό κουτάβι σας, είτε να επανεκπαιδεύσετε τον ενήλικο σκύλο σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα, τις υπηρεσίες και τις τιμές μας. Ας δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε τον σκύλο σας να ξεχωρίζει σε κάθε ευκαιρία!

Εκπαίδευση

Ανακαλύψτε μέσα από την εκπαίδευση τη χαρά της αρμονικής συνεργασίας και επικοινωνίας με τον πιστό σας σύντροφο.

Φιλοξενία

Η αγάπη μας για τα ζώα και η φροντίδα μας για κάθε λεπτομέρεια θα εξασφαλίσει την ευτυχία του αγαπημένου σας συντρόφου.

Φροντίδα

Προσαρμόζουμε τη φροντίδα, τη διατροφή και την προπόνηση, δημιουργώντας μια εμπιστοσύνη βασισμένη στο σεβασμό και την αγάπη.

Η αρχή του ταξιδιού

Γεννημένος το 1988 με το που μπήκα στην εφηβεία και πάτησα λίγο στα πόδια μου, παράλληλα με τις σπουδές ξεκίνησα να παρακολουθώ εξιδεικευμένα σεμινάρια για την εκπαίδευση και την ψυχολογία των σκυλών. Δίπλα σε καταξιωμένους εκπαιδευτές Ελλάδας και εξωτερικού, προσπάθησα να αφουγκραστώ αλλά και να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου με μόνο γνώμονα να εξελίξω και να εξελιχτώ σε αυτό που αγαπάω πιο πολύ, την επικοινωνία με τους σκύλους!

To 2012, αφού τελείωσα τις σπουδές μου από μηχανολόγος μηχανικός, η αγάπη μου για τα ζώα με τράβηξε κοντά της και το ταξίδι ξεκίνησε.

Το Paw Academy ήταν για εμένα ένα όνειρο ζωής. Με πολύ κόπο και προσωπική εργασία, χωρίς Κυριακές, αργίες, γιορτές, καλοκαιρινές διακοπές, συγκεκριμένες ώρες δουλειάς, με μία καθημερινότητα όμως γεμάτη σκύλους, το όνειρο έγινε πραγματικότητα.